17 mei 2024

Vanaf vandaag is het bestuur van Graag Gedaan weer volledig bezet. We begroeten Tonny Peer-Stark als nieuwe secretaris. Nadat begin 2022 een vacature ontstond door het vertrek van de vorige secretaris waren de bestuursfuncties een tijdje onvolledig bezet. We zijn erg blij met de komst van Tonny. Wij wensen haar veel succes en plezier bij Graag Gedaan.

 

Bestuur Graag Gedaan Duiven

 

2 maart 2024

Er zijn twee nieuwe downloads beschikbaar op de pagina Downloads:

- Jaarverslag 2023

- Privacyverklaring

In de Privacyverklaring staat beschreven hoe Graag Gedaan omgaat met de gegevens van cliënten.

7 december 2023

Vandaag (7 december) is de Dag van de vrijwilliger. De Leefbaarheidsalliantie Gelderland en de Provincie Gelderland willen daarom vrijwilligers éxtra in het zonnetje zetten. Vrijwilligersorganisaties mochten hiervoor één vrijwilliger nomineren. Graag Gedaan koos voor Nashwan Abbosh. Nashwan vervoert al sinds 2010 mensen naar een door hen gewenste locatie. in 2023 al weer meer dan 100 keer. Hij doet dat met veel plezier. Nashwan is aardig en ook flexibel. Hij denkt graag mee over een oplossing voor een vervoersvraag. 

Op 5 december werden Nashwan en bestuurslid Hilde Baart, samen met andere genomineerden, op het Provinciehuis in Arnhem ontvangen. Ook Nashwan's vrouw en dochter waren aanwezig. De 6 uitgenodigde vrijwilligers ontvingen bloemen en een cadeau. Zij mochten iets vertellen over hun werkzaamheden. En zij kregen een rondleiding door het provinciehuis.

Wij feliciteren en bedanken Nashwan en hopen dat hij zich nog lange tijd voor Graag Gedaan zal inzetten.

31 augustus 2023

Het telefonistenteam van GRAAG GEDAAN is weer op volle sterkte. Elke werkdag tussen 8.30 uur en 12.00 uur zit één van hen klaar om uw hulpvraag in ontvangst te nemen

Van links naar rechts:

Hanneke Balk, Jacqueline Tol, Anja Wever, Paula van Kessel, Wilma Otten en Ria Bouwman

 

18 maart 2023

Het Jaarverslag 2022 is gepubliceerd. Zie de pagina: Organisatie/Downloads

 

Vrijwilligers van Graag Gedaan aan het woord in het Duivens Nieuwsblad .....

1 augustus 2023

Vanaf 1 augustus is GRAAG GEDAAN weer op alle werkdagen van 8.30 - 12.00 uur bereikbaar!

 

26 juli 2023 - Duivens Nieuwsblad

13 oktober 2022

Op 13 oktober stonden we stil bij het 45-jarig bestaan van GRAAG GEDAAN. In Paviljoen Horsterpark werd dit gevierd met koffie en gebak.

19 mei 2022

Voor het eerst sinds de coronaperiode konden de vrijwilligers van GRAAG GEDAAN elkaar weer eens ontmoeten. Omdat GRAAG GEDAAN dit jaar 45 jaar bestaat werd aan de ontmoetingsavond een feestelijk tintje gegeven. In Paviljoen Horsterpark stond een heerlijk buffet gereed. Na een korte speech door voorzitter Wilma de Jong brachten de vrijwilligers samen een gezellige avond door onder het genot van een hapje en een drankje.

21 maart 2022

In verband met de sterk gestegen brandstofprijzen zijn de tarieven voor vervoer en het uitvoeren van klusjes aangepast. De oude tarieven waren sinds 2012 van toepassing.

Zie het tabblad Tarieven voor verdere details. De tarieven kunnen worden gedownload.

 

12 januari 2022

GRAAG GEDAAN in het Duivens Nieuwsblad